У Рівному подають автентичні страви на новий лад (+ФОТО)

Мисливсько-спортивний комплекс «Сокіл»
Щасливе
12.03.2021  21:54

У Рівному подають автентичні страви на новий лад (+ФОТО)

У Рівному можна скуштувати найрізноманітніші автентичні страви, але які мають трансформовані надсучасні смаки. Збереження коду національної культури та доповнення етнічної історії новими, трансформованими смаками – це місія, яку несе ресторан “БарМаки”.

Саме цей рівненський заклад отримав головну туристичну премію країни “Ukraine Tourism Awards 2020” в номінації “Кращий ресторан української кухні”. ЇЇ головна мета – звернути увагу на те, що туризм є дуже важливою галуззю в сфері економіки. А також відзначити в 11 номінаціях кращих гравців ринку, які показали приклад нестандартних рішень та продовжували роботу в умовах коронакризи, намагались підвищувати рівень обслуговування.

 

У “БарМаках” особлива увага надається стравам з Полісся – їхньому дослідженню, відродженню та реміксуванню. Тут працюють з локальними продуктами – завжди свіжими та відбірними. А всі страви приготовані з під-ножа.

ТОП-5 автентичних страв:

Шпондер з гарніром 

Запечений шматок соковитого бекону, маринованого у фірмових спеціях з буряком, що подається з кавалком печеної картоплі, цибулею на грилі, хрумкою квашеною капустою та соусом Кімчі

Заібуриха

Цю страву колись почали варити на поліссі мисливці і рибалки. Вони готували її у казані з того, “що Бог послав” вполювати і виловити. Згодом, ресторан БарМаки удосконалив цей автентичний рецепт і тепер це улюблена страва гостей.

Це оригінальний суп, що готується на основі бульйону з курочки, риби та грибів.

Пікантності смаку додає філе птиці та карпа у поєднанні з печерицями та білими грибами

Чебуреки кримсько-татарські 

Ніжне тісто з соковитою начинкою з баранини і телятини, з кінзою та букетом спецій. Засмажуються у фритюрі

Ми маємо свою технологію приготування, яка залишає в начинці достатньо “соку”, а тісту надає хрусткої тоненької шкоринки.

Чебуреки кримсько-татарські — це  ситна страва з бараниною, телятиною, кінзою та букетом спецій.

Рекомендуємо смакувати чебуреки в інтимній атмосфері ресторану “БарМаки” з узваром або келихом червоного вина.

Голубці з креветками 

Парові голубці з начинкою із рису, креветок і кропу, що загорнена в листя пекінської капусти. Подаються з соусом “Біск”, що має водночас вершковий та пікантний смак (готується на основі молока, яєчних жовтків та бульйону з креветок, з додаванням червоного перцю, часнику і розмарину)

Поліські яйця в схованці 

Апетитний картопляний крокет з хрусткою скоринкою і ніжним пюре всередині приготований у фритюрі з начинкою зі свинини та перепелиного яйця з вершковим соусом

Мандрики 

Запечені вареники (пироги) зі шпинатною начинкою і сиром власного виробництва. Подаються зі спеціальним квасолевим соусом

 

Ці та ще більше незвичайних та смачних страв ви можете скуштувати у ресторані модернової кухні “БарМаки”.
Місто Рівне, вул. Костромська 41 б

Бронь столиків 📲 068 876 5 876

Життя у миттєвостях, смак – у деталях

, , , , переглядів: 608

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *