Простий рецепт рогаликів з повидлом

Щасливе
20.11.2021  10:00

Простий рецепт рогаликів з повидлом

Пропонуємо рецепт маленьких апетитних рогаликів зі смачною начинкою. Цей десерт не лише простий в приготуванні, але й потішить вас результатом. 

Інгредієнти:

  • вершкове масло (73,5%) – 200 г;
  • цукор – 75 г;
  • сметана (20%) – 300 мл;
  • пшеничне борошно вищого гатунку – 480 г;
  • сода – 1,5 ч. л.;
  • сіль – на кінчику ножа;
  • повидло – 150 г.

Спосіб приготування:

  1. Перетріть масло з цукром до однорідної маси, додайте сметану та борошно, змішане з содою і сіллю. Замісіть тісто. Покладіть на 15-20 хвилин в холодильник.
  2. Тісто розділіть на 2 частини, з кожної розкачайте круглий пласт завтовшки 5 мм. Пласти наріжте на трикутники потрібного розміру.
  3. На широку частину покладіть повидло, залишаючи скраю отвір приблизно в 1 см.
  4. Зверніть трикутники в трубочки, починаючи з широкого краю. Вузький край зафіксуйте під рогаликом.
  5. На застелене пергаментом деко викладіть рогалики. Випікайте 15-20 хвилин при температурі 180 градусів до золотистого кольору.

Готові рогалики посипте цукровою пудрою.

, , переглядів: 104

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *