Рецепт ароматного глінтвейну для рівнян у новорічну ніч

Щасливе
27.12.2020  20:15

Рецепт ароматного глінтвейну для рівнян у новорічну ніч

Улюбленим напоєм взимку багатьох є глінтвейн.  Так, келишок теплого, ароматного і пряного глінтвейну у новорічну ніч  буде чудовим доповненням до смачних страв.

Пропонуємо Вам рецепт глінтвейну, для домашнього приготування, який,  стане Вам у нагоді.

Як приготувати ароматний глінтвейн для новорічної ночі:

  • Вино (червоне, сухе) – 0,75 мл
  • Імбир (свіжий, нарізаний) – 1 ст. л.
  • Бодян – 1 шт.  (зірочка)
  • Апельсин – 0,5 шт.
  • Яблуко (маленьке) – 1 шт.
  • Кориця – 1 шт. (паличка або 1 ч. л. порошку кориці)
  • Цукор – 3 ст. л.

Нарізати апельсин та яблуко напівкружечками. Імбир почистити й нарізати пластинками (не дрібними), паличку кориці роздробити. У сотейник налити вино, додати цукор, корицю, імбир й решту інгредієнтів. Покласти вино з прянощами на вогонь трохи нижче за середній. Все добре перемішати, щоб цукор розчинився, і довести до кипіння, але не кип’ятити (70-80℃). Варити 10 хвилин.  Дати настоятися, і можна пити.

 

, , , , , переглядів: 187

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *