Рецепт трьох різновидів сирників для ідеального сніданку

Щасливе
13.08.2021  12:00

Рецепт трьох різновидів сирників для ідеального сніданку

Що може бути краще вранці, ніж горнятко кави з ароматними сирниками? Рецепт цієї страви  можна знайти в будь-якій кулінарній книзі, але один з найбільших плюсів – можливість варіювати стандартний набір інгредієнтів і створювати щось нове.

Прості сирники

Необхідні інгредієнти:

  • 250 г сиру
  • 5 ст. ложки борошна
  • 3 ст. ложки цукру
  • 1/4 ч. ложки солі
  • 1 яйце
  • 1 пакетик ваніліну (за бажанням)
  • Рослинна олія для смаження

Приготування:

Розтерти яйце з цукром, додати сіль, цукор, борошно, ванілін, сир. Замісити тісто. Скачати 5-6 кульок. Кульки притиснути, щоб вийшли пишні коржі. Обваляти злегка в борошні. Смажити в розігрітій олії на середньо-слабкому вогні, по 5 хвилин з кожного боку.

Сирники без муки

Інгредієнти:

  • Сир 500 г
  • Яйця 2 шт
  • Цукор 50 г
  • Манна крупа 50 г
  • Сіль за смаком
  • Ваніль 10 г

Приготування:

Вбити яйця в чашці, додати 2 столові ложки манки (50 грам), ретельно розмішати і залишити набухати. Сир перетерти з цукром, сіллю, ванільним цукром. Змішати сир і яйця. Сформувати колобки, обвалювати в борошні і обсмажувати в олії на середньому вогні під кришкою.

Сирники з бананом

Інгредієнти:

  • Сир 0,5 кг
  • Банани 2 шт
  • Борошно 150 гр
  • Родзинки 40 гр
  • Ванілін 2 гр

 

Приготування:

  1. Підготуйте родзинки на сирники з бананом. Рецепт простий: залийте гарячою водою, залиште на 10 хвилин. Потім злийте воду, промийте. Треба очистити банан від шкірки. З м’якоті приготуйте пюре.
  2. Сир перетріть через сито, щоб не було грудочок. З’єднайте пюре з сиром, додайте приблизно половину борошна, ванілін, родзинки. Змішайте інгредієнти в однорідну масу.
  3. Зліпіть невеликі бананові сирники. Рецепт пропонує використовувати борошно, але також його можна замінити манкою. Обваляйте кожен коржик в борошні (або у манці).
  4. Смажте на розігрітій олії до золотої скоринки з двох сторін.

 

 

, , , , переглядів: 296

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *