Його пости у соціальних мережах набирають сотні лайків, а вишуканий вигляд страв у його виконанні викликає подив та захоплення… Він часто подорожує Україною та світом і вивчає неоціненний досвід кулінарів, рестораторів, власників клубів, щоб втілити його у Рівному… І це все про Анатолія Лук’янчука – відомого у Рівному (і не тільки!) ресторатора, заступника директора пивзаводу “Рівень”. Ми поспілкувалися з паном Анатолієм про те, над чим він зараз працює та які неймовірні проекти вже найближчим часом планує реалізувати у нашому місті.
Марія Рудомська: “Ліпити” себе і ставати кращим щодня – це реальне задоволення
– Я знаю про те, що нині ви працюєте над оновленням ресторації “Кант” та “Рівень”. Які “родзинки” чекатимуть рівнян в їхніх улюблених закладах?
– Так, зараз ми працюємо над поліпшенням цих закладів та займаємося облаштуванням літнього майданчика. Оновлення у “Канті” та “Рівні” буде стосуватися меню цих закладів, а також – можете бути впевнені, що у нас буде ще чимало “родзинок”, які можна буде скуштувати та побачити саме у нас. Розкрию секрет, що нині працюємо над фуршетним меню на максимально креативному рівні. Його можна буде замовити і для святкового дня народження, і для фуршету під час офіційних зустрічей. Плануємо провести це оновлення вже за два місяці.
– У процесі будівництва нині ще один проект – нічний клуб “Catarsis”. У чому буде особливість цього закладу, чим він відрізнятиметься від тих, що вже існують у Рівному?
– Насправді нині у процесі будівництва не один, а два проекти. Перший, як ви і сказали, це нічний клуб “Catarsis”, а інший проект має назву “Mercado”. “Catarsis” – у перекладі з грецької означає лікування молоді музикою, а з кінематографу – це вищий ступінь насолоди. У Рівному ж “Catarsis” – мегасучасний проект нічного клубу, ідеї та досвід для створення якого я переймав у Європі та в Україні. Приємно, що ми вже маємо потужних партнерів – це найпотужніші клуби України та світу. Відкрию ще один секрет – старт клубу “Catarsis” нам допоможе зробити команда Потапа. Ми ставимо перед собою амбітну мету – створити найкращий клуб в Україні, який приймав би гостей з різних куточків України та з-за кордону. Обіцяємо, що це буде клуб, який не схожий на жоден інший. Різноманітна шоу-програма, найвідоміші діджеї України та світу, мегазірки – і всі ці родзинки нічного життя будуть в одному закладі.
– Розкажіть ще більш детально про проект “Mercado”. Впевнена, це теж щось нове та цікаве для рівнян!
– Це мій ще один авторський проект, але, на відміну від інших, тут я планую не просто залишити свою команду, а керувати у ньому особисто. “Mercado” включатиме в себе різноманітні ресторани, кав’ярні, магазинчики, розважальні центри, дитячий майданчик. Так як у Рівному немає історичного центру, де могли б відпочивати жителі міста та туристи, то “Mercado” і стане цим центром. Мені хочеться створити щось подібне до історичного центру Барселони у нас у Рівному. А хіба це не круто, щоб у місті була створена мальовнича площа з фонтанами, підземним паркінгом, розважальними закладами, що безумовно стане улюбленим місцем відпочинку рівнян та туристичним центром, якого не було до цього.
– Тепер вас можна називати не тільки ресторатором, а й автором телевізійного проекту, телеведучим, адже скоро в ефірі телеканалу “Рівне 1” вийде шоу за вашою участю. Розкажіть, що будемо дивитися вже згодом на телеекранах?!
– З дитинства я мріяв про те, щоб створити телевізійне шоу, яке відрізнялося б від усіх інших. Я хотів, щоб це реаліті-шоу мало свій особливий формат і знімалося не тільки на телекомпанії, а й на різних локаціях – на природі, в супермаркетах, розважальних закладах… Колись я писав сценарії і пропонував його різним каналам, але через брак часу все відкладав цю мрію на майбутнє. Зараз же прийшов саме той час – і телеканал “Рівне 1” підтримав таку мою ініціативу! Нині я – автор та ведучий шоу “Екстремальний кухар”, над яким працюємо разом з талановитою командою Першого місцевого, а саме – Юліаною Тет, Євгеном Фіськовичем, Ігорем Прокопчуком… Ми готуємо програму, якої не було на жодному з місцевих телеканалів. Ми вже багато попрацювали, нині знаходимося у пошуках співведучої для мене. У шоу “Екстремальний кухар” братимуть участь команди рівнян, які не мають відношення до кулінарії. Вони змагатимуться між собою в екстремальних кулінарних естафетах, які відбуватимуться в нелегких умовах. Учасникам та глядачам обіцяємо неймовірні емоції! У наших планах – провести кілька сезонів шоу, тому охочі вже можуть виявляти бажання взяти участь у нових сезонах нашого екстремального шоу!