Зараз пора грибів. Чимало господинь випробовують різні рецепти їх приготування. Для новачків є також маса корисних порад. Проте ми підготували не складний рецепт маринаду для грибів, з яким ви впораєтеся, навіть якщо робите це вперше.
Що потрібно:
3 лаврових листочка;
гвоздика;
1 невелика цибулина;
кілька гілочок чебрецю;
перець горошком;
30 г солі;
вода; винний оцет.
Етапи приготування швидкого маринаду: Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. У ємність для маринаду кладемо всі інгредієнти і доводимо суміш до кипіння. У киплячий маринад закладаємо промиті і очищені гриби. Доводимо до кипіння і варимо на мінімальному вогні не менше п`ятнадцяти хвилин. Отриманий продукт розкладаємо по банках і закриваємо кришкою. Даємо охолонути і відправляємо в холодильник.