Рецепт м’якого та дуже солодкого сирника.
Вам знадобляться:
- сир – 500 г
- цукор – 2/3 склянки
- яйця – 3 шт.
- цедра лимона – 1 шт
- крохмаль – 1 ст. л.
- в’ялена журавлина
- вершкове масло – 80 г
- цукор – 1/3 склянки
- борошно – 2/3 склянки
- какао – 2 ст. л.
Приготування:
Розітріть сир, цукор та яйця. Додайте крохмаль, цедру лимона та ретельно змішай. Повинна вийти пишна однорідна кремоподібна маса. Додайте журавлину.
Для приготування штрейзеля, розітріть на терці вершкове масло, додай борошно, цукор і какао, змішайте до однорідності.
Запікання:
На дно форми для запікання виклади половину шоколадного штрейзеля, зверху – сирну масу. Розрівняй все лопаткою та накрий другою половиною штрейзеля.
Випікати 45 хвилин при 190°C.
Після приготування, сирник потрібно остудити, не виймаючи форми та настояти близько 5-6 годин.