Рецепт мафінів з чорницею від Ектора Хіменеса-Браво

Щасливе
25.09.2022  17:15

Дуже ніжні повітряні мафіни з соковитою чорничною начинкою від шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво.

Інгредієнти:
  • Філадельфія чи домашній кисломолочний сир (0,5 склянки);
  • Цукор (1 склянка);
  • Ванільний цукор (1 ч.л.);
  • Яйце (2 шт.);
  • Борошно (500 г);
  • Розпушувач (3 ст.л.);
  • Олія (0.25 склянка);
  • Молоко (180 г);
  • Чорниця (за смаком).
Приготування:
  1. З’єднуємо сир, цукор (0,5 склянки), ванільний цукор і одне яйце. Обережно перемішуємо дерев’яною лопаткою, а після збиваємо міксером до розчинення цукру.
  2. Борошно разом з розпушувачем просіюємо в окрему миску. Просіваємо так само і цукор.
  3. В окремій мисці з’єднуємо молоко, олію і одне яйце. Перемішуємо до однорідної консистенції.
  4. Після міксером змішуємо молочну суміш із сирною сумішшю.
  5. Поступово починаємо додавати борошняну суміш. Чорницю змішуємо з невеликою кількістю борошна і додаємо чорницю в тісто. Дуже делікатно перемішуємо тісто з ягодами.

Розігріваємо духовку до 170 С. Паперові формочки для мафінів заповнюємо на 3/4  тістом. Ставимо в духовку на 15-20 хвилин.

 

, , переглядів: 1 071


На правах реклами


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *