Дуже вдале, м’яке тісто та соковита сосиска – смак улюблений з дитинства! З холодним молочком – те що потрібно для затишного вечора та гарного настрою!
Складові:
• Молоко – 250 мл
• Цукор – 3 ч.л
• Дріжджі сухі – 7 гр
• Сіль – 1 ч. л
• Рослинна олія – 50 мл
• Борошно – 400 гр (у мене трохи більше)
• Сосиски-12-14 шт
Приготування:
- Приготуємо опару. У тепле молоко всипаємо цукор та дріжджі. Перемішуємо і чекаємо появи бульбашок.
- В опару додаємо рослинну олію, сіль та частину борошна. Продовжуємо додавати муку, замішуючи трохи липке тісто. Накриваємо та залишаємо підніматися 1-2 години.
- Ділимо тісто на 12-14 частин, кожну розкочуємо в тонку ковбаску. Викладаємо сосиску на лист. Змащуємо яйцем та випікаємо 25-30 хв при 180′.
Смачного!