За скільки можна пообідати у відкритій їдальні у міській лікарні Рівного
При міській лікарні Рівного відкрили їдальню – ідею такого сервісу подав бізнесмен і власник Рівненського пивзаводу “Рівень” Мар’ян Года. Підприємець хоче, аби лікарі та пацієнти мали можливість нормально харчуватися. І ціни в цій їдальні встановили досить демократичні. Про це повідомляє Радіо Трек. “Я взяла порцію мерлузи з овочами і три млинці з м’ясом – 48 грн. Пахне надзвичайно. Готують вранці по кілька порцій. Небагато. Як щось закінчується – готують свіже”, – розказала журналістка, яка побувала у цій лікарні.
Більш детально про ціни на страви:
телятина відварна – 32 грн
млинець з м’ясом – 13 грн
млинець з сиром – 11 грн
відбивна свиняча – 30 грн
відбивна куряча -24 грн
салат з капусти – 10 грн
салат з буряка -10 грн
салат “Олів’є” -15 грн
рис -12 грн
гречка -12 грн
овочі на пару – 15
узвар – 7
картопля-пюре -12
картопля печена -12
десерт “Шарлотка” – 11
хек смажений – 26 грн
хліб 1 шматочок – 1,50
риба з овочами – 32