Пропонуємо вам рецепт дуже ситної страви, яка відмінно підійде для того, щоб подати її на обід чи вечерю.
Інгредієнти:
- Ніжки курячі — 700 гр
- картопля — 1,5 кг
- цибулина — 1 шт
- часник — 3 зубчики
- масло рослинне — 2-3 ст. л
- сіль, перець і паприка — за смаком.
Спосіб приготування:
Промиваємо картоплю у воді, потім чистимо і нарізаємо середніми шматочками.
Солимо, перчимо і додаємо паприку за смаком. Після чого гарненько перемішуємо. У деко викладаємо фольгу з запасом, щоб можна було при наповненні картоплі і курки, повністю закрити її, а вже на неї пересипаємо картоплю і розрівнюємо його. Додаємо очищені зубчики часнику, (при бажанні його можна порубати) і цибулю нарізану цільними кільцями.
Курячі ніжки промиваємо у воді, просушуємо, а після солимо, перчимо та посипаємо паприкою. А потім перемішуємо.
Тепер викладаємо курячі ніжки поверх картоплі, поливаємо олією і загортаємо у фольгу.
Ставимо деко в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на годину. По закінченню часу дістаємо майже готову страву з духовий печі, акуратненько відкриваємо фольгу і відправляємо назад запікати ще хвилин на 15-20 до появи легкого рум’яна.
Готово, приємного вам апетиту!