Для приготування смачного десерту нам необхідні два основних інгредієнти – це 400 грам пісочного печива й 600 грам сметани. Також варене згущене молоко для ніжного ідеального крему.
Спосіб приготування:
- Робимо крем, тобто однорідну масу: разом збиваємо сметану та варене згущене молоко(300 г). Для цього радимо взяти блендер чи міксер. Крем має бути коричневого кольору.
- Візьміть форму в якій збираєтеся робити торт. Дно форми змастіть готовим кремом, а далі поверх покладіть перший шар печива, змастивши його, теж кремом.
- А далі – все простіше, чим здається. Знову робимо новий шар із печива та поверх поливаємо кремом.
- Коли печиво закінчилося і всі шари готові – в кінці весь торт залийте кремом та прикрашайте на свій смак: присипка, горішки. Можна навіть подрібніти шоколад та викласти поверх готового десерту.
- Якщо часу обмаль – можете подавати тортик відразу, але для більшого вираженого смаку, радимо поставити трішки настоятися в холодильник.
Ось такий простий, але смачний рецепт тортика нашвидкоруч, що здивує вас і ваших рідних, друзів, знайомих.