Часто домогосподарки зіштовхуються з проблемою, коли тісто на пельмені, вареники або чебуреки виходить наче резина. Цей нюанс нібито не такий помітний після того, як страва відварюється та подається на стіл з соусом. Однак насправді одного разу приготувавши правильне тісто, повернутися до старих рецептів стає просто неможливим. Давайте ознайомимося з універсальним рецептом приготування тіста на пельмені, вареники та чебуреки, яке виходить смачним, ніжним, а головне таким, яким має бути.
Інгредієнти:
- Борошно — 4 склянки
- Вода — 1 склянка
- Яйця курячі — 2 штуки
- Сіль кухонна — 1 чайна ложка
Класичний рецепт універсального тіста для пельменів, вареників і чебуреків
По-перше, для того, щоб тісто вийшло ідеальним, необхідно підготувати фільтровану або бутильовану воду. Жорстка вода категорично не підходить для приготування смачного тіста.
Коли тісто постоїть, можна приступати до створення вашої страви.