Рецепт вишуканого курячого супу, як у ресторані

Щасливе
16.03.2023  16:30

Названо два секретні інгредієнти, які додадуть страві нових фарб.

Цей рецепт відрізняється від відомого нам рецепту курячого супу. Тут немає звичної зажарки й вермішелі. Страва виходить по-ресторанному вишуканою, з тонким ніжним смаком.

Щоб курячий суп придбав нові оригінальні смаки, слід додати до рецепта всього два простих інгредієнти — волоських горіхів та селеру. Саме вони доведуть смачний курячий суп до досконалості.

Як приготувати курячий суп

Інгредієнти:

  • 4 курячі ніжки
  • 0,5 кореня селери
  • 3 картоплини
  • 50 г волоських горіхів
  • 2 ст. л. кукурудзяного борошна
  • 1 цибуля
  • 1 цибуля-порей
  • сіль і перець
  • зелень

Приготування:

  1. Готуємо бульйон. 4 курячі ніжки відправляємо в каструлю та заливаємо 2,5 л води. Чекаємо, доки вода закипить. Далі продовжуємо варити ще пів години на мінімальному вогні. Не забуваймо знімати піну.
  2. Готуємо овочі. Пів кореня селери очищаємо і нарізаємо соломкою. Дрібно рубаємо цибулю, а білу частину цибулі-порею подрібнюємо кільцями. Очищаємо та нарізаємо картоплю.
  3. Волоські горіхи подрібнюємо за допомогою ножа або перетираємо у ступці.
  4. Через 30-40 хвилин після закипання бульйону додаємо в каструлю овочі та горіхи. Варимо ще 15 хвилин.
  5. 2 ст. л. кукурудзяного борошна заливаємо 100 мл холодної води. Добре перемішуємо. Додаємо в суп разом із нарізаною зеленню. Чекаємо, доки суп закипить, і варимо ще 1 хвилину.
  6. Солимо і перчимо суп і даємо 5-10 хвилин настоятися. Подаємо разом з волоськими горіхами та дрібно нарубаною зеленню.
, , переглядів: 346


На правах реклами


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *