Простий, але дуже смачний рецепт до святкового столу. Ідеальне співвідношення ціни та якості.
Інгредієнти
- скумбрія — 1 шт
- майонез — 100 гр
- томатна паста 0,5 ч.л
- сіль за смаком
- 0.5 шт лимона
Приготування
Скумбрію почистити, помити, насухо витерти. Зробити 2 надрізи з одного боку.
Змішати майонез(потрібно вибирати густий) з томатною пастою та додати трохи солі за смаком та змастити рибу. Дати замаринуватися 20-30 хв.
Потім — загорнути скумбрію в фольгу та поставити у розігріту до 180°C духовку на 20-25 хвилин. Потім акуратно розкрити фольгу і поставити в духовку ще на 5 хвилин, щоб трохи підрум’янився верх. Готову скумбрію зверху прикрасити часточками лимона.