Приготувати смачну вечерю можна всього за 30 хвилин. Пропонуємо вашій увазі рецепт жаркого по-домашньому.
Інгредієнти:
1,5 кг картоплі;
500 г м’яса (свинина);
1 цибуля;
1 морква;
1 лавровий листок;
1 пучок кропу;
сіль, перець.
Рецепт приготування тушкованої картоплі з м’ясом:
1. Наріжте м’ясо кубиками і покладіть на розпечену сковорідку з невеликою кількістю олії. Смажте м’ясо на великому вогні впродовж 5 хвилин. Після того, як м’ясо зарум’яниться – вогонь скрутіть.
2. Поки смажиться м’ясо, невеличкими кубиками поріжте цибулю. Натріть на крупній терці одну моркву.
3. Додайте порізану цибулю до м’яса і смажте 2-3 хвилини. Додайте терту моркву і посмажте ще 2 хвилини.
4. М’ясо з овочами залийте склянкою окропу і тушкуйте на невеликому вогні.
5. Поріжте картоплю маленькими кубиками та покладіть в каструлю. Сюди ж викладіть тушковане м’ясо з овочами. Залийте все окропом так, аби вода покрила картоплю. Посоліть, поперчіть і перемішайте.
6. Поставте каструлю на вогонь, додайте лавровий лист і накрийте кришкою. Тушкувати 15-20 хвилин.
7. До столу подавайте з дрібно нарізаним кропом.