Прикрасити пасхальну випічку не така і легка справа, адже потребує часу й креативних ідей.
Пропонуємо вашій увазі кілька варіантів.
Напевно, найпростіший спосіб – покрити паску білковою глазур’ю і прикрасити замість традиційної посипки маленькими маршмеллоу. Вони можуть бути як одного кольору, так і різнокольоровими.
Другий варіант більш складний – для прикрашання паски приготуйте італійські тістечка макаруни. Паска, прикрашена ними, точно не залишиться непоміченою на вашому святковому столі. А якщо у вас немає часу їх готувати – придбайте готові в найближчій кондитерській.
Також паску можна прикрасити солодощами, які завжди є вдома. Наприклад, печивом, горіхами, насінням і сухофруктами.
А для тих, хто готується до Великодня заздалегідь, радимо зробити цукати, наприклад, з апельсина, і прикрасити ними паски.
Якщо вам набридли традиційні паски з білою глазур’ю, купіть харчові барвники і покрийте паски різнобарвною глазур’ю. Зверху їх можна прикрасити посипкою або шматочками шоколаду і горіхів.
Ще одна оригінальна ідея – прикрасити паски маленькими тістечками безе, які можна приготувати із запечених збитих яєчних білків і цукру.