Претенденти на звання “Успішні рівняни”: Надія Гладкевич

Щасливе
15.08.2017  10:40

Ми продовжуємо вас знайомити з тими, кого мешканці Рівного та області вважають гідними носити високе звання  “Успішні рівняни”.

Список претендентів

НАСТУПНИЙ ПРЕТЕНДЕНТ – НАДІЯ ГЛАДКЕВИЧ

Опубліковано Надією Гладкевич 21 липня 2016 р.

Генеральний директор групи компаній «РЕНОМЕ» Гладкевич Надія. Стан спокою для неї невідомий, вона постійно в русі, у змінах, нових проектах та задумах.

Надія Гладкевич у компанії РЕНОМЕ майже з перших днів її заснування. Завдяки хорошому менеджменту і людському потенціалу компанія завжди рухається вперед. Вона, як керівник, ефективно об’єднує та зорганізовує людей. Спільна мета створити якісний продукт та прагнення досягати високих стандартів, які задає компанія, постійне бажання самовдосконалення, творчого та професійного розвитку, пошуку нових ідей і натхнення творять професійний колектив компанії РЕНОМЕ.

Крім активного зростання, з приходом Надії Гладкевич до керівництва групи компаній «РЕНОМЕ», в товариствах було зроблено акцент на соціальну відповідальність. Благодійні акції, підтримка інтернатних закладів, співпраця з університетами – все це стало звичною складовою діяльності компанії. Як успішний керівник, Надія Гладкевич не раз здобувала нагороди та відзнаки на рівні міста та області. Надія Гладкевич є співзасновником неполітичного громадського об’єднання «Платформа взаємодій «Простір». Ініціювала розвиток глобального проекту «Rivne Smart City», який покликаний розширювати сучасні технології у системі життєдіяльності міста, робити місто комфортнішим і зручним для його мешканців.

Опубліковано Надією Гладкевич 24 вересня 2015 р.

Досьє:

Освіта: Закінчила Київський політехнічний інститут ордена за спеціальністю “Автоматизовані системи управління”, кваліфікація інженера-системотехніка.

Трудова діяльність:

Працює у компанії «РЕНОМЕ» з 1990 року. У своїй команді Надія Федорівна завжди тримає людей, які постійно прагнуть чогось більшого. Вона щиро радіє не лише матеріальному, а й духовному зростанню колег. Вимогливий, авторитетний керівник, щороку відзначає досягнення найкращих працівників групи компаній.

Нагороди та відзнаки:

Від імені представництва Управління СБУ в Рівненській області Надія Федорівна відзначена медаллю «За гідність та патріотизм» (2015).

2013 рік – місто відзначило «Гордість міста 2013» у номінації Краща благодійна акція «РЕНОМЕ». Також у 2013 році – отримала визнання у рейтингу «Найуспішніші жінки Рівненщини».

2012 р. — посіла п’яте місце у рейтинзі «ТОП–20. лауреат обласного рейтингу «ТОП–25. Отримала відзнаки у загальноміському рейтинзі популярності «Гордість міста — 2011» у номінації «Кращий бізнесмен, підприємець» та міському проекті «ТОП–20. Творці Незалежності».

У 2011 р. посіла 11 місце в обласному рейтинзі «ТОП–25. Найвпливовіші жінки Рівненщини» в Найвпливовіші люди Рівненщини» у 2010 р.

Переможець традиційного міського конкурсу «Жінка року» у номінації «Жінка-підприємець» (2010). Надія Федорівна за активну громадську діяльність та життєву позицію була нагороджена відзнакою Будівельної палати України – медаллю «Золота кельма»(2008). Надія Федорівна є активним громадським діячем, член міськвиконкому Рівного.

Нині Надія Гладкевич є співзасновником неполітичного громадського об’єднання «Платформа взаємодій «Простір».

“Наша глобальна задача – всіма своїми діями сприяти розвитку міста та кожного його мешканця. Тобто, своїми проектами, ідеями, діями трансформувати Рівне у прогресивне місто світового рівня”, – говорять активісти «Простору».

Ініціювала розвиток глобального проекту «Rivne Smart City», який покликаний розширювати сучасні технології у системі життєдіяльності міста, робити місто комфортнішим і зручних для його мешканців. Окрім того, куратор проекту реконструкції «Зеленої» (літньої) естради у рівненському парку культури та відпочинку ім. Тараса Шевченка. Разом із чоловіком Олександром Анатолійович вона виростила доньку Олександру. Дівчина самостійно здобула хорошу освіту, нині працює на посаді фінансового аналітика у Бостоні (США).

Надія Гладкевич і її чоловік — прихильники активного відпочинку. Вони обожнюють проводити вільний час на природі, рибалити, збирати гриби, подорожувати, захоплюються гірськолижним спортом.

Партнери проекту

, , , , переглядів: 1 846


На правах реклами


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *