Рівне має шанс отримати новий дитячий садок

Щасливе
21.11.2017  20:55

У Рівному тривалий час існує проблема з дитячими садочками. Відсутність достатньої кількості місць для всіх дошкільнят – це реальність сьогодення, з якою стикаються рівненські батьки.

В цілому у місті є 35 дошкільних навчальних закладів комунальної форми власності та один заклад відомчого підпорядкування. Проте цього не достатньо.

Вже тривалий час мова йде про можливість відкриття дитячого садочка на вулиці Євгена Коновальця, 16 (на місці довгобуду). Міська влада запевнила, що підтримує цей проект і відсудила довгобуд у «Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. акад. Степана Дем’янчука».

Опубліковано Віталієм Германом 21 листопад 2017 р.

21 листопада відбулася робоча зустріч з представниками громадськості під керівництвом заступника мера Рівного Віталія ГЕРМАНА щодо подальших дій для добудови дитсадка.

  • Історія із цим садочком – непроста, тому впродовж багатьох років справу з його добудовою так і не могли довести до кінця з різних об’єктивних причин, – говорить Віталій ГЕРМАН. – Батьки мікрорайону Північний та міська влада в один голос підтримують добудову садочка! Напрацювали дорожню карту. Домовилися зустрітися знову 4 грудня та розглянути вже розроблені передпроектні пропозиції.

Опубліковано Віталієм Германом 21 листопад 2017 р.

Влада міста та громада сподівається, що добудова дитячого садка зніме проблему дефіциту місць у дошкільних закладах у мікрорайоні «Північний».

, , , , переглядів: 1 709


На правах реклами


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *