“Наготувала як на весілля”, – відома рівнянка “відривається” на карантині

Щасливе
25.03.2020  10:00

Карантин відкриває в рівнян нові здібності та таланти. Так, замість того, щоб харчуватися в ресторанах рівняни тепер постять нові рецепти та діляться світлинами власних страв.

Одна з таких відомих рівнянок, яка не тільки розповідає про приготування їжі, а і страшно смачно це описує – власниця кав’ярні Каламаріус – Вікторія Івченко.

На своїй сторінці у фейсбук жінка написала, як її бажання кави переросло в приготування страв, яких вистачить на весілля 🙂

Захотілося мені кави ☕️
Пішла на кухню – столицю нашої квартири, і вже там зрозуміла, що каву вдома я не п’ю… але я ж Овен, а Овени легко не здаються)

Знайшла какао, дістала з холодильника молоко, ще на ходу захотілося тостів французьких (це коли батон обмочують в збитому яєчку з молоком і обсмажують на вершковому маслі, можна ще підсолити).

Продукти надихнули на шоколадні млинці, тому за 2 хв перший вже смажився, а мозок швидко придумував начинку) ??? тільки морожена, разом з вишнею витягла ще смородину і порічку на компот)

І тут майже все ідеально – компот вариться, вишня розігрівається з цукром, млинці виходять тоненькі, до них тільки сметану збити з ванільним цукром.
Сметани лишилося достатньо – то чому не зробити до неї вареників? ???

А далі як в тумані – картопля вариться, збоку поставила тушкувати капусту, а оскільки родом я наполовину з Конотопу, то там зі мною поділилися секретом найсмачніших голубців і капусти.

Поки готувала все до вареників, вирішила звільнити місце в морозилці, адже об’єми наготовленого уже могли забезпечити безперебійне сидіння вдома під час навіть продовженого карантину.

Тому з морозилки було звільнено: куряче філе, пакет зі спаржевою квасолею і ще порцію грибів – на всяк випадок, кудись знадобиться ?

На звільнення поступило відразу замовлення – нагетси, ну і спаржа, чомусь моє дитя її обожнює)
Але чомусь з того філе вийшла ще невеличка каструлька бульйончику з травами.

Вареники уже були зліплені, а начинка ще лишилася. Тепер увага! Питання: що роблять господині в таких випадках?
Зазвичай, замішують ще тісто. Але ж у нас форс-мажорні обставини, перед оголошенням карантину всі швидко перекваліфікувалися в пекарів і позмітали по засіках все борошно в супермаркетах)

Тому було прийнято рішення зробити ще зразів – картопля лишилася, гриби і капуста – одні з найсмачніших начинок.

За 2 години перебування в столиці Квартири я пила своє холодне какао з млинцем з вишнями і підводила підсумки: морозилка забита варениками і зразами, на вечерю сьогодні – вареники, 2 види, зрази, 2 види, бульйон, нагетси, спаржа і компот ❤️

Ну і посудомийка виспівує мені оду!

Здається, по закінченню карантину я зможу влаштовуватися кухарем ???

Попила, називається, кави ☕️

, , , , , переглядів: 1 143


На правах реклами


Один коментар
  1. а де ця кав*ярня знаходить?

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *