Стейк з капусти – дуже оригінальний і смачний гарнір, який варто додати в свій раціон.
Інгредієнти:
Капуста білокачанна – 1 шт. (~ 600 г)
Масло вершкове – 20 г
Рослинна олія – 2-3 ст.л.
Приправа «Італійські трави» – 1 ч.л.
Сіль, чорний перець – за смаком
Приготування:
- Капусту нарізати шайбами товщиною 1,5 см.
- Стейк з одного боку змастити розтопленим вершковим маслом, посолити і поперчити за смаком.
- Викласти на деко змазаним зрізом вниз.
- Рослинну олію змішати з приправою «Італійські трави» або будь-який інший на ваш смак.
- Змастити верхню частину стейка приготовленої сумішшю, посолити за смаком.
- Запікати в духовці при температурі 180 градусів близько 1 години, до готовності поки капуста не стане м’якою, в залежності від її щільності.
- Готові стейки зверху прикрасити свіжими овочами та зеленню. Подавати до столу з м’ясом, рибою або як самостійну страву!
Можна зверху потерти сиром!