Стейк із капусти: простий рецепт смачної страви

Щасливе
10.02.2023  15:00

Стейк з капусти – дуже оригінальний і смачний гарнір, який варто додати в свій раціон.

Інгредієнти:

Капуста білокачанна – 1 шт. (~ 600 г)
Масло вершкове – 20 г
Рослинна олія – ​​2-3 ст.л.
Приправа «Італійські трави» – 1 ч.л.
Сіль, чорний перець – за смаком

Приготування:

  • Капусту нарізати шайбами ​​товщиною 1,5 см.
  • Стейк з одного боку змастити розтопленим вершковим маслом, посолити і поперчити за смаком.
  • Викласти на деко змазаним зрізом вниз.
  • Рослинну олію змішати з приправою «Італійські трави» або будь-який інший на ваш смак.
  • Змастити верхню частину стейка приготовленої сумішшю, посолити за смаком.
  • Запікати в духовці при температурі 180 градусів близько 1 години, до готовності поки капуста не стане м’якою, в залежності від її щільності.
  • Готові стейки зверху прикрасити свіжими овочами та зеленню. Подавати до столу з м’ясом, рибою або як самостійну страву!

Можна зверху потерти сиром!

, переглядів: 1 704


На правах реклами


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *