Смачна їжа та відмінний сервіс – це справа цілої команди людей! Валентина Вербицька

Щасливе
12.07.2025  20:54

У непростий для України час ресторан Adaline продовжує працювати, долаючи численні виклики. У розмові з директоркою Валентиною ВЕРБИЦЬКОЮ говоримо про досвід управління рестораном в умовах війни, про те, як адаптуватися до постійних змін, а також пані Валентина відкрила завісу планів на майбутнє. Ми дізнаємося: що стоїть за успіхом закладу – командна робота, сміливі рішення чи щось більше?

– Як ви адаптували роботу ресторану до умов воєнного стану? Адже в період війни розвивати бізнес, тим паче такий дуже складно.

– Будь-які виклики дозволяють нам розвиватись і застосовувати нові підходи. Ми ростемо і трансформуємося, усе змінюється навіть у спокійні часи, і ми це усвідомили та почали підлаштовуватися до нових обставин. Ми розуміли, що їжа буде актуальною для людей. Адже це наші першочергові потреби та ще похід до ресторану – це нагода відволіктись та перенестись в іншу атмосферу. Також доставляння їжі теж має попит, бо люди не відмовляють собі в улюблених стравах.
Вистоявши у скрутні часи, ми продовжуємо будувати плани. Попри всі складнощі ми  покладаємося на власні сили. Навіть серйозні перебої з електроенергією не зупинили бізнес, та найголовніше – ми зберегли власну справу. Не варто складати руки, слід працювати на своєму місці й витискати максимум з реальної ситуації. Разом з перемогою настане відновлення та нові перспективи для розвитку бізнесу.

– Чи змінилися вподобання ваших гостей під час війни? Як ви на це реагуєте?

– Люди зараз мають потребу в захищеності та спокої. Тому в нас у пріоритеті почуття людей. Вони стали більше вразливими та тривожними. А ми своєю чергою хочемо забезпечити їм цей комфорт. Коли ми робимо щось не так, як зручно нам, завжди думаємо, чи буде це зручно для гостей, у дрібничках прихована ціла турбота. Задоволення гостей і відчуття душевності – це все допомагає гостю почуватися бажаним. Пишаємося, що несемо таку місію ресторану бути частинкою гарного настрою для наших гостей.

– Ресторан – це робота цілої команди. Розкажіть про ваш колектив.

– В ресторані відмінна їжа та сервіс – це завжди командні зусилля. Над їх створенням потрібно працювати й бути хитрим та справедливим одночасно. В команді є базові працівники, які тримають шанобливий дух команди, де кожен працівник розуміє свій внесок у загальні зусилля і бачить себе як важливу складову для досягнення цілей. Саме у такій злагодженій роботі досягаються найкращі результати.

– Смачна кухня – запорука успіху. Як часто додаєте якісь родзинки в меню?

– Смачна кухня – це є любов, як до України чи родини. Надзвичайно важливо і потрібно, щоб горіли очі до створення страв. Час від часу ми пробуємо щось нове, додаємо щось цікаве вже до наявних страв, виходимо зі звичайних рамок. Застосовуємо все те, що може порадувати нашого гостя.

– Чи є у вас плани на майбутнє щодо розвитку ресторану в умовах невизначеності? Які новації хотілося б, можливо, втілити?

– Планувати розвиток ресторану в умовах невизначеності складно. Наразі основний фокус направлений на збільшення гостей. Прагнемо запрошувати відомих кухарів щомісяця, щоб гості змогли спробувати щось нове та відтворити свої здібності у нас на кухні. Для нас важливе – збереження команди, а також вдосконалення операційної системи.

– Що вас надихає продовжувати працювати й розвивати ресторан навіть у такі складні часи?

– Любов – найсильніше джерело натхнення. Все, що нас оточує, створено рукою нашого Творця. Світ повен можливостей, тільки варто задуматися, яке щастя ми маємо жити тут і зараз. Там, де природа продумана ідеально до дрібниць, не потрібно щось вигадувати, варто обернутися довкола. Я заходжу в ліс чи парк і звідти черпаю натхнення. А ще натхнення приходить під час роботи, адже воно не любить відвідувати ледачих.

проспект Миру, 19, м. Рівне 33029

Ресторан «ADALINE»

https://adaline-rest.choiceqr.com/

Читайте також про історію успіху в сімейному бізнесі – магазин меблів “Перлина”

, , , , , , , , , , , , , , переглядів: 9

Реклама


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *