Альмойшавена – дуже смачний, чудовий, солодкий корж іспанських євреїв. Легкий рецепт солодкої випічки. З найпростіших продуктів виходить дуже смачна, з хрумкою скоринкою випічка до чашечки улюбленої кави.
Тож, рівнянка Олена Лагунова рекомендує спробувати приготувати найсмачнішу альмойшавену у соцгрупі “Рівняни готують”.
Вам потрібно:
• 200 мл води закип’ятити з 100 г масла ( можна 50 г масла і 50 мл олії), всипати 130 г борошна . Трохи охолодити, долати по одному 3 яйця, гарно вимішуючи після додавання кожного. Порізати яблуко тоненькими слайсами.
Половину тіста розподілити по формі для випікання, діаметром 22 см. Розкласти яблука,посипати цукром і корицею, наверх другу половину тіста.
Випікати 40 хвилин при 180°. Після приготування пиріг впаде, та так, і має бути. Смачного!