Смачний рецепт Альмойшавена з яблуками від рівненської господині

Щасливе
31.05.2022  13:00

Альмойшавена – дуже смачний, чудовий, солодкий корж іспанських євреїв. Легкий рецепт солодкої випічки. З найпростіших продуктів виходить дуже смачна, з хрумкою скоринкою випічка до чашечки улюбленої кави. 

Тож, рівнянка Олена Лагунова рекомендує спробувати приготувати найсмачнішу альмойшавену у соцгрупі “Рівняни готують”.

Вам потрібно:

• 200 мл води закип’ятити з 100 г масла ( можна 50 г масла і 50 мл олії), всипати 130 г борошна . Трохи охолодити, долати по одному 3 яйця, гарно вимішуючи після додавання кожного. Порізати яблуко тоненькими слайсами.

Половину тіста розподілити по формі для випікання, діаметром  22 см. Розкласти яблука,посипати цукром і корицею, наверх другу половину тіста.

Випікати 40 хвилин при 180°. Після приготування пиріг впаде, та так, і має бути. Смачного!

, , , , , , переглядів: 440


На правах реклами


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *