Смачний борщ можна зварити взимку швидко і легко, якщо напередодні приготувати борщову заправку.
Борщова заправка – дуже потрібна консервація на зиму для всіх файних господинь. Наш рецепт класичної заправки для борщу включає знайомі всім інгредієнти: буряк, морква, помідори, цибуля. Заправка виходить смачною, яскравою та зберігає більшу частину корисних речовин, якими славиться червоний буряк. Завдяки цій заправці ароматний, наваристий борщ можна зварити за 25 хвилин. Тож, взимку часу на приготування борщу дбайливим господиням знадобиться менше. Борщова заправка на зиму – це ідеальний спосіб зберегти поживність, вітаміни, смак, аромат літніх овочів.
Інгредієнти:
- 5 кг буряка;
- 10 цибулин;
- 1 кг помідорів;
- 1 кг моркви;
- 1,50 скл. олії;
- 1,50 скл. оцту;
- 2 ст. л. солі;
- 1 ст. л. цукру
Приготування: