Ідеальна піца за 20 хвилин: секрет найтоншого тіста

Щасливе
02.12.2022  13:30

Ділимося рецептом неймовірно ніжного і тонкого тіста, яке не рветься і не підгорає.

Тісто для піци дріжджове

  • Борошно – 2 склянки.
  • Сухі дріжджі – 2 ч. л.
  • Яйця – 1 шт.
  • Тепла вода – 100 г.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Олія – 2 ч. л.

У склянку з теплою водою всипати цукор і дріжджі, перемішати до розчинення. Окремо в мисці змішати борошно, яйце, сіль і олію. Воду з дріжджами влити в борошно і перемішати до однорідності. Замісити м’яке і злегка липке тісто. За необхідності можна додати більше борошна.

Тісто залишити на 20 хвилин, після чого сформувати кульки і тонко розкачати коржі. Змастити коржі томатним соусом і викласти улюблену начинку. Викласти на змащене олією деко і випікати 20 хвилин при 180 градусах.

Піца домашня рецепт / фото ua.depositphotos.com
, , переглядів: 416


На правах реклами


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *