Ідеально до чаю. Рецепт найсмачнішого морквяного торта із кремом

Щасливе
10.04.2023  15:00

Морквяний торт із волоськими горіхами та корицею — це дуже смачно. Його просто готувати, а поєднання вологих ароматних коржів і ніжного сирного крему точно не залишить вас байдужими.

Морквяний торт із сирним кремом

Інгредієнти:

  • чотири яйця;
  • рослинна олія — 250 мл;
  • цукор — 1 склянка;
  • борошно — дві склянки;
  • розпушувач — 2 ч. л.;
  • дрібка солі;
  • мелена кориця — 2 ч. л.;
  • чотири морквини;
  • товчені волоські горіхи — 170 г;
  • вершкове масло — 120 г;
  • сирний сир — 230 г;
  • ванільний екстракт — 3 ч. л.;
  • цукрова пудра — 50 г.

Для початку приготуємо морквяне тісто. Помийте й очистіть моркву. Не беріть занадто велику, чотирьох морквин середнього розміру цілком вистачить. Натріть морквину на дрібній тертці. У вас вийде три склянки м’якоті.

Змішайте разом яйця, олію, цукор і дві чайні ложки ванільного екстракту і збийте вінчиком. Додайте борошно, корицю і розпушувач. Насамкінець додайте моркву та горіхи й обережно вмішайте їх у тісто. Форму для випікання змастіть вершковим маслом.

Розділіть отримане тісто на дві порції та випікайте коржі окремо в духовці, розігрітій до 180 градусів. Це займе приблизно 40 хвилин на кожен корж. Дайте їм охолонути, перш ніж діставати коржі з форми.

Тепер приготуйте сирний крем. Змішайте вершкове масло, сирний сир, цукрову пудру і ложечку ванільного екстракту. Збивайте, доки у вас не вийде пишний крем. Промажте коржі, що охололи, і зберіть торт. Зверху прикрасьте торт кремом і половинками волоських горіхів.

, переглядів: 242


На правах реклами


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *