Смачне, просте й корисне печиво. Чим солодша морква, тим смачнішим воно вийде.
Інредієнти:
- морква 2 шт.
- курага 100-150 г
- мед 1-2 ст. л.
- борошно 1 ст. л.
- сода на кінчику ножа, погашена лимонним соком
- олія для змащування
- дрібка кориці
Приготування:
Моркву натерти на тертці, залити медом і поставити в холодильник на 2-4 години. Курагу промити, замочити у гарячій воді на півгодини, пропустити через м’ясорубку. Моркву вийняти з холодильника, злити сік.
Перемішати моркву та курагу, додати борошно, соду. Сформувати кульки. Посипати їх корицею. Змастити деко або пательню олією, викласти на неї кульки, запекти в духовці при 170°С приблизно 20 хвилин.