Хачапурі – національна грузинська страва, яку легко можна приготувати самостійно.
Ліниві хачапурі з сиром
Для приготування вам знадобляться:
- 500 гр сиру;
- 5 курячих яєць;
- 1 пучок кропу;
- 150 гр твердого сиру;
- 80 гр пшеничного борошна;
- щіпка солі.
У глибокій мисці змішати сир, яйця і сіль, додати дрібно нарізану зелень. Туди ж викласти борошно і тертий сир, перемішати. Розділити тісто на 5 рівних частин. Нагріти сковороду і, не наливаючи олію, викласти “млинець” з тіста. Накрити кришкою, почекати 5 хвилин, поки низ хачапурі підсмажиться. Потім перевернути його і до готовності обсмажити з іншого боку. Таку процедуру провести з усім тістом, подавати хачапурі до столу гарячими.