М’ясо з соєвим соусом на сковороді: рецепт

Щасливе
30.04.2023  14:00

Приготувати м’ясо можна різними способами. Хтось любить запечені шматочки, хтось обсмажує скибочки з різними спеціями. Використання соєвого соусу часто дозволяє замаринувати м’ясо, щоб зробити його соковитим і м’яким. Також цей інгредієнт допомагає надати ніжний і пряний аромат готовому блюду. М’ясо з соєвим соусом на сковороді готують за різними рецептами. Використовують і яловичину, і свинину, і курку. Соєвий соус чудово поєднується зі всіма варіантами.

М’ясо по-домашньому з овочами

Для цього рецепта відмінно підходить яловичина. Вона в такому вигляді виходить ніжною, дуже м’якою і соковитою. Для приготування необхідно взяти:

  • 500 грам м’якоті;
  • стебло цибулі-порею;
  • одну моркву;
  • пару столових ложок рослинного масла;
  • чотири столові ложки соєвого соусу;
  • спеції за смаком;
  • пару столових ложок майонезу.

Для початку м’ясо промивають, обсушують, а потім нарізають на шматочки. На сковороді прогрівають масло, м’ясо відправляють, приправляючи за смаком. Після вливають половину порції соєвого соусу, тушкують ще хвилин п’ять.

Білу частину цибулі ріжуть кружальцями. Морква чистять, труть на дрібній тертці. Вводять до м’яса, підливають трохи води, залишки соєвого соусу, а також майонез. Розмішують. Тушкують до м’якості м’яса з соєвим соусом на сковороді.

При подачі можна прикрасити страву свіжою зеленню.

, переглядів: 256


На правах реклами


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *