Кокосові кульки
Ароматне кокосове печиво можна спекти до чаю, або навіть прикрасити ним святковий стіл. Використовувати для печива можна як солодку, так і не солодку кокосову стружку.
Інгредієнти:
- 100 гр. борошна;
- 200 гр. цукру;
- 200 гр. кокосової стружки;
- 2 яйця;
- 1 ч. л. розпушувача.
Процес приготування:
Яйця збиваються з цукром за допомогою блендера. Потім додається кокосова стружка і ретельно перемішується. Останніми засипаються борошно і розпушувач, тісто ретельно перемішується і відправляється в холодильник хвилин на тридцять.
Через півгодини ліпимо з тіста кокосові кульки і відправляємо їх у духовку на п’ятнадцять-двадцять хвилин при температурі сто вісімдесят градусів.
Печиво з яблуками
Для яблучного печива підійде будь-який сорт яблук.
Інгредієнти:
- 100 гр. цукру;
- 2 гр.ваніліну;
- 4 яйця;
- 500 гр. борошна;
- 200 гр. маргарину або масла;
- 10 гр. розпушувача;
- 4 шт. яблук.
Процес приготування:
Яйця збиваються з ваніліном і цукром. Після додається маргарин і ретельно перемішується. Далі в суміш засипають борошно і розпушувач. Яблука очищаються від шкірки, подрібнюються і перемішуються з тістом.
З тіста формуються печеньки, які випікаються десять хвилин в розігрітій до двохсот градусів духовці. Все, печиво готово!
Вівсяне печиво
Це один з найпопулярніших видів домашнього печива.
Інгредієнти:
- 100 гр. масла;
- 1 склянка цукру;
- 2 яйця;
- 1 стакан вівсяних пластівців;
- 200 гр. борошна;
- горіхи або сухофрукти – за бажанням.
Процес приготування:
Спершу слід розім’яти масло разом з цукром. Після збиваємо його міксером. Додаємо яйця, ретельно перемішуємо. Засипаємо вівсяні пластівці, горіхи і сухофрукти. Замішуємо ще раз і тоді додаємо борошно. З отриманого тіста робимо печиво і відправляємо на п’ятнадцять хвилин в духовку, попередньо розігріту до ста вісімдесяти градусів.