Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- білки, 3 шт.;
- цукор, 150 г;
Для приготування крему необхідно:
- вершки жирні, 500 мл;
- пудра цукрова – 3 ст.л;
- ванілін за смаком;
- за бажанням для більшої щільності крему, візьміть м’який, вершковий сир, 250 г.
Процес приготування торта з безе
Обсяг продуктів дано в рецепті одного коржа, але ви можете зробити їх кілька. Або взяти більше інгредієнтів та спекти один великий корж та розрізати на кілька.
Білки збиваємо з дрібкою солі до пишноти.
Цукор всипаємо частинами та збиваємо далі до високої, стійкої та густої маси.
Порада: можна додати ще 1 ст.л. крохмалю, тоді коржі виходять хрусткими.
Форму застеляємо пергаментом і викладаємо білкову масу. Розрівнюємо.
Випікаємо при 150 градусах близько 20-25 хвилин.
За бажанням додаємо вершковий сир або домашній.
Формуємо торт, викладаючи на коржі крем.
За бажанням беремо свіжу полуницю або інші ягоди та фрукти і перекладаємо шари торта з кремом і прикрашаємо зверху.
Відправляємо торт на 1-2 години в холодильник.
Дуже ніжний, повітряний десерт зі смаком пломбіру, ці ласощі ідеально підходять для спекотного літа.