Як приготувати кабачковий торт з зеленню і часником

Щасливе
16.07.2022  16:10
Закусочний торт з кабачкових млинців – цікава альтернатива популярному печінковому торту, яка може стати вашою коронною овочевою стравою.
Кабачковий торт. Фото: instagram.com/petit_furia

Кабачковий торт з майонезом і часником

Інгредієнти:

  • 1 кг кабачків
  • 3 яйця
  • 3 ст.л. борошна
  • 1 ч.л. морської солі
  • Сіль, мелений перець
  • 2 ст.л. рубленого кропу і петрушки
  • 1 зубчик часника

Для начинки:

  • майонез або сирний сир
  • 1 зубчик часника
  • кілька гілочок зелені
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. Кабачки помити і натерти на крупній тертці. Посолити, дати постояти 15 хвилин і віджати зайву рідину.
  2. Додати яйця, сіль, борошно, мелений перець, подрібнений часник і зелень, перемішати.
  3. Розігріти млинцеву сковороду невеликого діаметра, добре змащену олією.
  4. Нанести тісто тонким шаром на сковороду, розрівнюючи силіконовою лопаткою. Обсмажити з двох сторін до золотистого кольору. Повторити з рештою тіста.
  5. Для начинки часник пропустити через прес, зелень дрібно посікти. Перемішати майонез або сирний сир із зеленню і часником, за бажанням приправити.
  6. Зібрати торт, перемазуючи кабачкові коржі кремом. Перед подачею остудити.
, переглядів: 477


На правах реклами


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *