Неймовірний рецепт сирних кульок для закуски від Євгена Клопотенка

Щасливе
09.11.2022  15:00

Сирні кульки – одна з найпопулярніших закусок в пабах. Солоний сир при натисканні пальцями чи відкушуванні тягнеться апетитним павутинням, а хрумка скоринка доповнює приємні текстури у роті.

ІНГРЕДІЄНТИ

Покроковий рецепт:

 КРОК 1

Натріть 300 г твердого сиру на дрібну тертку. Щоб спростити собі задачу, попередньо положіть його в морозильну камеру на 30 хвилин. Додайте трохи пармезану (30 г) для пікантності, так само натерши його на дрібну тертку.

Натрите сыр
 КРОК 2

У сир додайте 2 жовтки, сіль і мелений перець до смаку, всипте 1 ч. л. орегано. Радимо обирати сіль дрібного помелу. Перемішайте, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися у сирній масі.

Добавьте желтки и специи
 КРОК 3

Тепер додайте 50 г пшеничного борошна та ще раз добре перемішайте.

Добавьте муку
 КРОК 4

У результаті у вас повинно вийти таке собі сирне м’яке тісто.

Замесите сырное тесто
 КРОК 5

Відщипніть трохи тіста, покладіть всередину половинку корнішона (всього вам знадобиться приблизно 100 г) та скачайте невеликі кульки розміром з перепелине яйце. З цієї кількості інгредієнтів їх повинно вийти приблизно 15-20 штук.

Отщипните немного теста, положите внутрь половинку корнишона
 КРОК 6

Запаніруйте сирні кульки в дрібних сухарях (всього вам знадобиться 1 склянка сухарів). Просто добре обваляйте.

Запанируйте сырные шарики
 КРОК 7

Розігрійте в сотейнику з товстим дном 400 мл соняшникової олії для фритюру та опустіть у неї кульки.

Опустите в горячее масло шарики
 КРОК 8

Смажте до набуття ними рум’яної скоринки.

Жарьте сырные шарики в растительном масле
 КРОК 9

Готові кульки викладайте на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.

Шарики выкладывайте на бумажное полотенце
 КРОК 10

Ще теплими подавайте їх до столу та не забувайте про соуси.

Еще теплыми сырные шарики подавайте к столу

Готувати – це просто!

, , переглядів: 829


На правах реклами


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *