Традиція готувати з м’яса і птиці кульки з різними начинками стала дуже популярною, оскільки така страва має приголомшливі смакові якості, які оцінять як діти, так і дорослі.
Спробуйте приготувати м’ясні кульки із птиці.
Інгредієнти:
- пів кіло курячого філе;
- сир моцарела (200 г);
- 1 куряче яйце;
- столова ложка сметани;
- 2 столові ложки сухарів для панірування;
- 1 зубчик часнику;
- сіль, чорний перець, базилік – на ваш розсуд.
Як готувати:
- Спочатку візьміть куряче філе і приготуйте фарш відразу ж разом із зубчиком часнику. Після цього додаємо сіль, спеції, панірувальні сухарики, сметану та куряче яйце.
- Додавати інгредієнти варто саме у такій послідовності.
- Потім ретельно перемішуємо та відправляємо в холодильник на пів години. Руками формуємо кулю і вкладаємо в середину невеликий шматочок сиру і закриваємо його.
- Розігріваємо сковорідку, вливаємо трохи оливкової олії та смажимо курячі кульки з двох боків до готовності.
- Подавати їх можна з будь-яким соусом та гарніром.