Грибна солянка на зиму: просто, але дуже смачно

Щасливе
26.03.2023  22:32

Збережіть собі і обов’язково спробуйте!

Інгредієнти:
Гриби – 2 кг
Капуста білокачанна – 2 кг
Морква – 1 кг
Цибуля ріпчаста – 1 кг
Олія – ​​1 склянка
Томатна паста – 1 склянка
Вода – 1 л
Сіль – 3 ст. ложки
Цукор – 4 ст. ложки
Оцет 9% – 2 ст. ложки
Лавровий лист – 4 шт.
Перець горошком – 10 шт.

Приготування:
1. Овочі та гриби миємо та чистимо. Капусту дрібно шаткуємо і відправляємо у велику каструлю зі склянкою олії. Ставимо на плиту і гасимо.
2. Моркву натираємо на великій тертці. Цибулю нарізаємо пір’ям. Відправляємо все до капусти.
Додаємо сіль та цукор. Акуратно перемішуємо.
3. Лаврушку, чорний перець та томатну пасту, У розведену у воді додаємо до овочів. Ще раз перемішуємо і даємо закипіти.
4. Гриби нарізаємо середніми шматочками, відправляємо до овочів і перемішуємо. Доводимо до кипіння і гасимо, періодично помішуючи, 40 хвилин на середньому вогні.
5. Вливаємо оцет (9%), добре перемішуємо, даємо прокипіти ще 5 хвилин і розкладаємо грибну солянку по баночках. Щільно закриваємо банки кришками і прибираємо повільно остигати під ковдру.

Приємного вам апетиту!

, , , , переглядів: 357


На правах реклами


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *