Ділимося рецептом неймовірно ніжного і тонкого тіста, яке не рветься і не підгорає.
Тісто для піци дріжджове
- Борошно – 2 склянки.
- Сухі дріжджі – 2 ч. л.
- Яйця – 1 шт.
- Тепла вода – 100 г.
- Цукор – 1 ч. л.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Олія – 2 ч. л.
У склянку з теплою водою всипати цукор і дріжджі, перемішати до розчинення. Окремо в мисці змішати борошно, яйце, сіль і олію. Воду з дріжджами влити в борошно і перемішати до однорідності. Замісити м’яке і злегка липке тісто. За необхідності можна додати більше борошна.
Тісто залишити на 20 хвилин, після чого сформувати кульки і тонко розкачати коржі. Змастити коржі томатним соусом і викласти улюблену начинку. Викласти на змащене олією деко і випікати 20 хвилин при 180 градусах.