Курка з рисом в духовці: готуємо на сніданок, обід чи вечерю

Щасливе
09.07.2022  10:23

 

Тобі знадобиться:

Курка – 1 шт.
Паприка – 2 ч.л.
Суш. часник – 2 ч.л.
Чилі – 1/2 ч.л.
Рослинна олія
Рис – 1 склянка
Вода – 2 склянки
Морквина – 1 шт.
Цибуля -1 шт.
Куркума – 1,5 ч.л.
Зіра – щіпка (не обов’язково)
Гвоздика – 4 шт.
Сіль за смаком
Рукав для запікання

Етапи приготування:

1. Курку (миємо, прибираємо зайву вологу серветками) приправляємо сушеним часником, паприкою, чилі, сіллю, трохи олії. Розподіляємо спеції добре їх втираючи.

2. У цибулину вставляємо гвоздику. У пакет для запікання насипаємо склянку рису, куркуму, цибулину, сіль, воду, перемішуємо.

3. Зверху укладаємо нашу курочку, моркву (краще до рису), зав’язуємо та відправляємо у духовку при 180 гр. на 1год 30 хв.

Отримуємо розсипчастий рис і дуже соковиту курочку!
Готується елементарно і це дуже смачно, ви обов’язково повинні спробуйте приготувати!

, , , , переглядів: 702


На правах реклами


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *