Дуже смачний і пікантний соус, ідеально підходить під картоплю. Процес приготування дуже простий, не відніме багато часу.
Приготування:
Приготуйте соус під запечений, смажений або варену картоплю. Для нього вам знадобляться вершки, плавлений сир, часник, зелень і спеції.
- Часник— 1-2 зубчиків
- Кріп подрібнений— 0,5 чайних ложки
- Сіль, чорний перець— за смаком
- Орегано— за смаком
- Вершки 10% — 100 мл
- Сир плавлений або пастоподібний— 100 г.
1. Приготуємо продукти для соусу.
2. Соус будемо готувати на паровій бані, тому візьміть зручну тару. потріть сир.
3. Додайте вершки.
4. Приготуйте часник, кріп і спеції.
5. Додайте сіль і перець. Поставте на баню і варіть до розплавлення сиру.
6. Постійно помішуйте соус.
7. У готовий соус додайте орегано, часник і кріп.
8. Перемішайте. соус готовий.
9. Подавайте в соуснику в теплому вигляді під відвареної або смажену картоплю.
приємного!