Такий хліб гарна альтернатива поціновувачам десертів без цукру, бо ця випічка зовсім його не містить.
Інгредієнти:
- 2-3 стиглих банани;
- 80 г вершкового масла;
- 3 яйця;
- 80 г вівсяного борошна;
- 120 г пшеничного борошна;
- 1 ч. л. розпушувача;
- 1 ч. л. кориці.
Приготування:
1. Розтопити вершкове масло. Збити яйця і додати масло.
2. Борошно просіяти, додати розпушувач та корицю. Добре перемішати.
3. Борошно, корицю і розпушувач поєднати з яєчно-масляною сумішшю.
4. Банани розім’яти виделкою у пюре і додати до тіста.
5. Прямокутну форму вистелити пергаментом і вилити тісто. Зверху на тісто викласти розрізаний уздовж банан.
6. Випікати за 180°C близько 45 хв.