Салат «Осінній»: рецепт з капустою, морквою і перцем

Щасливе
14.09.2022  15:15

Смачний та ситний салат для всієї сім’ї. 

Інгредієнти:

  • 3 кг капусти,
  • 1 кг моркви,
  • 1 кг болгарського перцю,
  • 0,5 кг цибулі,
  • 250 мл олії,
  • 100 мл 9%-го оцту,
  • 2-3 ст. ложки цукру,
  • 3 ст. ложки солі.

Приготування:

  1. Для приготування осіннього салату вибирай соковиту капусту і моркву. Болгарський перець підбери червоний і помаранчевий, щоб салат осінній на зиму вийшов більш яскравим і ошатним. Всі овочі помий і почисти.
  2. Капусту нашаткуй. Моркву потри на тертці для приготування корейської моркви. Болгарський перець поріж тонкою соломкою. Цибулю поріж півкільцями.
  3. Поклади у велику миску капусту, додай сіль і трохи перетри її руками, щоб вона пустила сік. Не перестарайтеся, інакше салат осінній вийде надто рідким.
  4. Закинь у капусту інші овочі. Додай в салат осінній сіль, цукор, оцет, олію і гарненько перемішай.
  5. Розклади салат осінній по підготовлених стерилізованих банках і накрий кришками. Постав банки в каструлю з киплячою водою. Літрові банки стерилізуй 20 хвилин, півлітрові – протягом 15 хвилин.
  6. Потім салат осінній закатай, переверни банки догори дном, вкутай ковдрою і залиш до повного охолодження.
  7. Зберігай салат осінній у прохолодному темному місці.
, , , переглядів: 5 440


На правах реклами


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *