В даному рецепті вам пропонується приготувати легкий чізкейк без випічки. Він сподобається абсолютно всім без винятків!
Інгредієнти:
Печиво 100 г; масло 50 г; цукор 100 г; кориця 1 ч.л; вишня 225 г; сир 450 г; цукор 100 г; вода 150 мл; желатин 30 г; вершки 20 % 120 г.
Приготування:
Подрібнюємо печиво з маслом та викладаємо його у форму. Утрамбовуємо. В блендері меленого сир та цукор.
Готуємо вишневе желе: 10 г желатину розмачуємо в 70-80 мл холодної води. Коли желатин розбухне, доливаємо 20 мл гарячої води та, помішуючи, підігріваємо на водяній бані до 50-60°. Коли він розчиниться, помішуючи охолоджуємо желатин до 40° та додаємо сік половинки лимону.
Взбиваємо разом желатин, сирну масу, вершки та ванілін. Розподіляємо все по коржу. Ставимо в холодильник на 1 годину. Коли сирний шар вистигне, викладаємо вишню та заливаємо її вишневим желе (готується так же, як желатин, але замість води використовується вишневий сік з цукром та соком лимону). Ставимо в холодильник на 1 годину. Смачного!