Тобі знадобиться:
Курка – 1 шт.
Паприка – 2 ч.л.
Суш. часник – 2 ч.л.
Чилі – 1/2 ч.л.
Рослинна олія
Рис – 1 склянка
Вода – 2 склянки
Морквина – 1 шт.
Цибуля -1 шт.
Куркума – 1,5 ч.л.
Зіра – щіпка (не обов’язково)
Гвоздика – 4 шт.
Сіль за смаком
Рукав для запікання
Етапи приготування:
1. Курку (миємо, прибираємо зайву вологу серветками) приправляємо сушеним часником, паприкою, чилі, сіллю, трохи олії. Розподіляємо спеції добре їх втираючи.
2. У цибулину вставляємо гвоздику. У пакет для запікання насипаємо склянку рису, куркуму, цибулину, сіль, воду, перемішуємо.
3. Зверху укладаємо нашу курочку, моркву (краще до рису), зав’язуємо та відправляємо у духовку при 180 гр. на 1год 30 хв.
Отримуємо розсипчастий рис і дуже соковиту курочку!
Готується елементарно і це дуже смачно, ви обов’язково повинні спробуйте приготувати!